En riktigt skön helg med inga måsten.

Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 1
Ännu en skön helg är över. En helg utan en massa måsten. Den började med en sagolik vacker solnedgång i stallet i fredags kväll. Oktoberkvällar kan verkligen vara magiskt vackra. 
 
 
Lördagen fortsatte med stallet på förmiddagen. Lotus fick hoppa lite småskutt och tyckte det var superkul! 
 
 
Efter stall och lunch så åkte jag ut till Skogsbacka och fixade lite. Vädret i lördags var verkligen toppenfint så det blev kaffe på verandan. 
 
 
En Amiralfjäril var på besök. 
 
Johan och Gustav var uppe i Stockholm på fotboll och såg Sverige-Kosovo. Siri var med sitt lag och spelade säsongens sista fotbollsmatch som tyvärr slutade med förlust. På kvällen kom Alva och Hampus förbi på tacos och så såg vi film. Riktigt mysigt! Vi såg "The Avengers", som jag tyckte var riktigt bra. 
 
Idag har vi haft kalas för Alva som fyllde 19 år för ett tag sedan. Vi var hemma hos oss för här är det lite större. 
 
 
 
Kul att det äntligen kunde bli av. Det blev en massa gott att äta så nu behövs ingen kvällsmat. 
 
Förra veckan säkrade vi våra biljetter till Gothenburg horse show i februari! Det ska bli så kul! Äntligen något roligt att se fram emot. Jag behöver verkligen det. 
 
Nu är det dags att ladda för en ny arbetsvecka. Jag känner mig smått stressad över en del saker som måste göras som jag inte får ihop. Jag hatar verkligen sådant som hänger över en, som ett stort svart stressmoln. Usch! 
 
Hoppas ni har haft en riktigt bra helg och så önskar jag er en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Fin solnedgång!! :)

Svar: Ja, helt magisk!
malinlorentzon.se

Till top