Födelsedag igår.

Gott & Blandat / Permalink / 0
Igår var vi på ett litet kalas. Alva fyllde 19 år! Det är inte längesedan hon var liten och satt där på filten ute i trädgården hos mamma och pappa. Vart tar tiden vägen?!?!? Det var ett mysigt kalas där vi blev bjudna på godsaker. I helgen ska vi fira igen och då blir det med närmsta släkten. 
 
 
Nu är de två längsta jobbdagarna klara och det har varit två riktigt bra dagar. Det är bara att jag varit så gräsligt trött både igår och idag. Det är mycket som rör sig i huvudet nu, både roliga saker och jobbiga saker, livet med andra ord. Nu längtar jag efter solen igen och vackra höstdagar för sista tiden har det varit riktigt grått och regnigt. Hur har ni haft det?
 
I helgen som kommer tror jag att jag kommer att ta upp dahliorna. Nu regnar det bara hela tiden och då blir blommorna inget att ha. Det är ingen sräskild värme heller så några nya blommor blir det knappt heller, så jag känner att jag likaväl kan plocka upp dem innan den riktiga frosten kommer. Hur gör ni som har dahlior? Väntar ni eller har ni kanske redan tagit upp dem? Det beror också på var man bor... 
 
Nej, nu ska jag ta det lugnt i soffan en stund. Hoppas ni har det bra!
 
Kram Malin💞
Till top