Hopptävling i Linköping.

Gott & Blandat, Lotus WL / Lycketorps Ryttarklubb, Regional hopptävling, SWB, Smedstad Ridsportcenter / Permalink / 0
Idag har vi varit iväg på hopptävling igen. Tänk vad kul det är nu när allt öppnat upp igen, men trots det gäller det att tänka sig för, hålla avstånd och sprita händerna. När det gäller hoppsporten så är man inte särskilt nära varandra något, vilket känns som en trygg sport att hålla på med när det gäller det.
 
Idag rullade vi till Linköping och Smedstad Ridsportcenter. Där är sååå fint! Det känns riktigt lyxig att rida där. Nu rider inte jag men jag njuter precis lika mycket som Alva gör. Det är bra parkering, bra framridningsbana, stor framhoppning och själva arenan där hoppningen är, är stor, ljus med fina hinder. Till Smedstad åker vi gärna igen. 
 
Som vanligt var vi ute i god tid. Jag gick med Lotus när Alva kollade banan. Framridning och framhoppning flöt på. Alva och Lotus gjorde en riktigt bra runda. Tyvärr blev det ett retligt pet ut ur kombinationen, förutom det så var det toppen! 
 
 
Nu laddar vi om för om ett par veckor är det tävling igen. Då ska de starta 1.15m i Jönköping.
 
 
Det har varit annan sport i familjen idag också. Gustav har spelat innebandycup i Växjö och Siris lag har spelat match. Fullt ös denna helgen. 
 
Hoppas ni har haft det bra! 
 
Kram Malin💞
Till top