Läskigt besök.

Gott & Blandat, Inredning, Skogsbacka / Skogsbacka / Permalink / 0
Nu har det visst gått några dagar igen, men det är lite hektiskt nu och det är många tankar som rör sig i mitt huvud. Livet bjuder på både ups and downs, det har varit alldeles för mycket downs den sista tiden och jag önskar att det ska vända, att det kan komma in lite positivt i livet. 
 
Igår var det en riktigt bra dag. Alva och jag var iväg till Jönköping och Jönköpings Horse Show. Det var riktigt mycket folk och en riktigt bra stämning! Vi såg bl.a. Peder på Crusader Ice och det var extra roligt att se Alvas hopptränare Julia på tävlingsbanan. Så duktig! Det blev lite shopping och vi kom hem riktigt nöjda med dagen. 
 
I natt ställde vi om klockan till vintertid. Usch, nu börjar den mörka tiden på året som är så jobbig. Trots en extra timme att sova så gick det inget vidare. Jag vaknade istället med en sprängande huvudvärk. Det blev säkert lite för mycket av det goda igår, inte några starka drycker om ni tror det, utan alla intryck på Jönköpings Horse Show. Stallet fixade vi på förmiddagen och efter lunch var vi en sväng i Skogsbacka, eldade i keddyn och fikade. Jag bytte draperierna i hallen och istället för spetsdraperier så hänger där nu lite tjockare draperier som förhoppningsvis håller undan vinterns kalla vindar. 
 
 
 
Ikväll fick vi läskig besök av två små halloweenfirare som frågade om "Bus eller godis". Jag vågade inget annat än ge dem godis. De var nöjda så det kändes tryggt när de gick iväg. 
 
De ser allt rätt snälla ut💖
 
I morgon är jag ledig, eller rättare sagt, jag är ledig hela veckan som kommer och det ska bli så skönt! 
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram Malin💞
Till top