Tuffaste veckan på länge...

Blommor, Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
Jag vet inte riktigt var jag ska börja, men den här veckan, den har varit den tuffaste på länge på många olika sätt... Därför har det inte blivit några inlägg. Jag är rätt så slut på många sätt så jag har prioriterat bort det och mycket annat. 
 
I tisdags blev det kaos på jobbet. De lagar taket och efter lunch kom det in en obehaglig doft i ventilationen så när barnen slutat fick vi åka hem och jobba hemifrån. Dagen därpå precis när skolan börjat blev det "skyddsstopp", vi fick inte vara där, alla elever ringdes hem och vi jobbade hemifrån. Vi löste det hela superbra och är ett fantastiskt bra team som jobbar ihop. När det väl gäller, då är vi grymma på skolan jag jobbar på! 
 
På onsdagskvällen var Alva och jag iväg på hoppträning hos Julia. En riktigt bra träning inför helgens kommande tävling. 
 
 
På torsdagen löste vi arbetsdagen bra med att ha halva dagen ute med barnen. Det blev lek i en lekpark och det funkade bra. 
 
 
Den här veckan har också fört med sig en enorm sorg. En familj har förlorat sin maka, sin mamma osv och jag har förlorat min finaste vän och det är så hårt. Livet är så orättvist. Jag visste att det skulle ske men det är så oerhört tungt. Hon betyder så mycket för mig, hon är mina barns gudmor, min finaste vän. Hon fattas oss alla här hemma! Att aldrig få prata med varandra igen, skratta tillsammans... 
 
I fredags vaknade jag med halsont, jag kände att något var på gång redan på torsdagskvällen, så i fredags stannade jag hemma från jobbet. Det blev ett covid-test igen, vilket var negativt. Jag har ännu en gång åkt på en ordentlig förkylning med hosta. Så den tänkta hopptävlingen i morgon blir det inget med. Så tråkigt! 
 
Hoppas ni har haft en bra vecka! Ta hand om varandra!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Lät som en tuff vecka… Håller tummarna att nästa blir bättre! <3 kram

Svar: Tack! Ja, jag hoppas att den blir det.😊
malinlorentzon.se

Till top