1:a september

September har börjat riktigt bra vädermässigt! Här har det varit varmt och skönt och solsken. Så skönt! Vädret ska fortsätta vara soligt men inte jättevarmt. Att det inte blir så varmt gör inte så mycket bara solen lyser. Jag är så beroende av solen. 
 
Efter jobbet idag åkte vi till en möbelaffär och hämtade hem sängborden som jag beställt hem. Jag tror att de kommer att bli riktigt bra. 
 
 
Ikväll har jag och Alva varit i stallet. Hon är inte pigg efter sin andra covid-spruta igår men kunde hjälpa till med lite stallsysslor. Lotus fick jag ta och trots att jag var helt sketslut efter arbetsdag och hämtning av sängbord så kom energin tillbaka när jag kom till stallet. Visst är det märkligt det där, men så är det jämnt, energin kommer tillbaka bara man kommer till stallet och får lite häst i själ och hjärta. Jag fixade iordning Lotus och så tog vi en sväng ut i skogen. Så skönt att fylla på med energi. 
 
 
 
Nu ska jag titta klart på tv-programmet "Vem tror du att du är?". 
Hoppas ni har haft en bra onsdag. 
 
Kram Malin💞 
#1 - - Hanna Karlsson:

Så snyggt sängbord du köpt. Härligt att komma till stallet. Som gammal hästtjej förstår jag verkligen känslan av att bli pigg i stallet.

Svar: Tack! Ja, jag hoppas att det blir bra.
malinlorentzon.se