6 år!

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 0
 
Tänk att detta lilla torp har varit vårt i 6 år. Tiden går verkligen fort när man har roligt. Tyvärr har jag inte hunnit med så mycket som jag har velat men det finns förhoppningsvis tid framåt, men det är inget att räkna med. Det är så viktigt att leva här och nu, att inte vänta på bättre tider, för de kanske inte kommer. Visst, jag har hunnit med en del men vill så mycket mer. 
 
Ikväll har Lotus jobbat ett bra pass. Vi glömde helt bort att det var bokat i ridhuset men det gick bra att vara ute i duggregnet. Lotus var jättefin och i morgon väntar hoppträning för Julia. Det ska bli så skoj att komma iväg. 
 
I morgon är det studiedag och vi lärare ska jobba med annat. Det ska bli skönt på ett sätt, vila huvudet lite, men jag längtar faktiskt tills på torsdag då jag får träffa eleverna igen. Samtidigt som det är väldigt jobbigt att ha ettor, så får man samtidigt så mycket positivt tillbaka. Gulliga kommentarer, en massa kramar, idag sa en elev du är min "habibi" och så fick jag en bamsekram osv. Ni förstår att mitt hjärta smälter samtidigt som jag kan slita mitt hår emellanåt för det är så mycket. Men hurellerhur så är de fantastiska! 
 
Hoppas ni får en bra onsdag i morgon! Jag kommer passa på att äta ute 😃
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
Till top