ABBA är tillbaka!

ABBA är tillbaka och det har väl ingen missat?! Jag är uppvuxen med Abba och har under alla mina 47 år älskat deras musik, så nu när de släppte nytt så var jag självklart så nyfiken på vad som komma skulle och inte blev jag besviken! Det är verkligen ABBA som är tillbaka. Jag såg intervjun ikväll med Björn Ulveus och han berättade om konserterna framöver. Platsen de bygger i London och avatarerna. Vilken grej! Det skulle vara så häftigt att gå på den konserten! 
 
Vad har ABBA betytt för er? För mig är det hela min uppväxt. Jag minns när jag satte på mina föräldrars LP hemma, det var hack på första låten men vad jag älskade den skivan! 
 
 
Skivan finns kvar hos mina föräldrar så den ska jag låna! Minnen! 😊 Nu får ni lyssna på deras nya låtar. Så bra!!! 
 
Idag har jag annars tagit det lugnt. Det har varit en tuff dag på jobbet och jag var så trött i huvudet när jag kom hem så det blev lite sova på soffan en stund. Ikväll har Alva ridit Lotus, jag har fixat stallet och vi har förberett inför i morgon då vi ska åka på tävling. Det är så längesedan som vi var iväg så det är lite som att lära sig på nytt. I morgon behöver vi inte åka iväg supertidigt och det är skönt. det ska bli väldigt kul i varje fall! 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞