Ännu en riktigt fin dag!

Blommor, Gott & Blandat / Dahlia, Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
Den här helgen har varit kanon vädermässigt. Idag har vi haft en riktigt fin höstdag igen, så skönt! Idag på förmiddagen åkte jag ut till stallet och fixade det. Därefter åkte jag och tittade på Gustav och hans lag som spelade seriefinal. Det var så spännande! Det var två riktigt duktiga lag som mötte varandra, där Gustavs lag drog det längsta strået. Så skönt när slutsignalen ljöd och jag kunde pusta ut. De vann med 3-2 och tog därmed hem seriesegern. Gustav gjorde flera snygga räddningar. Han är riktigt duktig i målet.
 
 
I eftermiddag har vi njutit av solen i Skogsbacka. Lilleman låg på verandan och jag låg i en solstol med jackan på mig och luvan om huvudet.
 
 
Jag somnade hahaha. Så skönt! Jag vaknade med ett ryck av att Lilleman skällde till då mina föräldrar kom. Det blev fika i solen. Så skönt! Undrar om det är den sista varma helgen för hösten, då man kan sitta ute. Vad tror ni? 
 
Dahliorna blommar för fullt ännu, men jag funderar på att gräva upp dem snart framöver, inte nästa helg utan helgen därpå. Innan det blir frost och innan det blir kallt att hålla på med dem ute. Vi får se när det blir. Det är lite andra spännande saker på gång framöver. Mer om det senare.
 
 
Nu väntar en ny spännande vecka. Den här veckan har vi studiedag mitt i veckan och det ska bli lite skönt att fixa med lite annat. Hoppas ni har haft en riktigt bra helg!
 
Kram Malin💞
Till top