Äntligen är träningen igång!

Gott & Blandat, Lotus WL / Hoppträning, Lotus WL, Lycketorps Ryttarklubb, SWB / Permalink / 0
Igår var det äntligen dags för höstens första hoppträning för Julia. Det var ett tag sedan så att komma igång kändes riktigt bra. Vi är en bra grupp med bra flyt. Det är så kul! Vi kom iväg i bra tid och allt rullade på bra till Mjölby. Det är alltid lite smått jobbigt att åka med transporten eftersom så många har så svårt att hålla avstånd. Jag vet inte hur de som ligger när tänker för de kommer inte fram snabbare utan utsätter bara sig själva och oss för fara. På vägen dig gick det bra. Det var värre på vägen hem då jag fick sätta på varningsblinkersen ett par gånger för att markera att de låg för nära. Det brukar fungera bra och förarna lugnar sig.
 
På plats. 
 
Alva och Lotus gjorde en riktigt bra träning igår. Det gick verkligen kanon och Alva var så nöjd efteråt. Lotus med för den delen😊. Nästa vecka är det dags igen. 
 
Film från kvällens banhoppning... 
 
Vi kom hem i skaplig tid trots sen träning. Jag åt och gick och la mig. I natt vaknade jag av att jag hade så ont i halsen och ont i huvudet. Det har varit många sjuka på jobbet och jag har verkligen hoppats på att slippa, men nu kom jag inte undan. Jag somnade om och vaknade när klockan ringde. Inget bättre så det blev att sjukskriva sig idag och boka covid-test. Så idag har jag bara tagit det lugnt och inte sagt ett ord knappt. Halsen värker och detsamma med huvudet. Jag har plöjt några avsnitt av "Outlander" på Netflix. Det blir nog ett avsnitt till, men först ska jag försöka få i mig lite kaffe.
 
Hoppas ni mår bra och har det bra! Kul att så många gillade senaste inlägget med lilla korven💖
 
Ha det fint!
 
Kram Malin🤧
Till top