Äntligen hopptävling!

Idag var det äntligen dags för årets första hopptävling för Alva och Lotus. Det är nästan ett år sedan vi var ute och tävlade. Både corona och Lotus dammproblem har satt käppar i hjulet men nu äntligen är de igång igen. 
 
Vi åkte till Kimstad Ryttarförening och var med på deras Hösthoppet. Under dagen var det tävling för ponnys så vi behövde inte åka iväg supertidigt. Det var första gången vi var där och tävlade och jag måste säga att det var väldigt fint! Fibersand i ridhuset och fibersand på tävlingsbanan. Inget damm där vilket kändes toppen för Lotus. Vi kom fram i bra tid så jag hann med att ta lite kaffe innan Lotus skulle göras iordning. Lotus var väldigt glad att komma iväg på tävling. Bara jag öppnade dörren still transporten så gnäggade han på alla andra hästarna. Så sött!
 
Äntligen tävlingsdags.
 
Framridningen var lite rörig, som den kan bli. Så det gällde att se upp ordentligt. Framhoppningen var bra, men som alltid är den också lite smått stressande, för alla vill hoppa och lägga upp det som de vill, men det brukar oftast fungera bra och det gjorde det idag med. Till slut var det Alva och Lotus tur på tävlingsbanan och de gjorde en riktigt bra runda. Två retliga pet, men vi är så nöjda! Vi har inte haft den opptimala uppladdningen men Alva var jättenöjd med känslan och den är också viktig. Nu börjar hoppträningarna igen och det ska bli så skönt att få ordning på träningen igen. Vi har verkligen saknat den alla tre. 
 
 
💖Världens bästa Lotus!💖
 
Det var en trött men väldigt nöjd Lotus som lastades in i transporten när vi skulle hem. Jag vet att han saknat tävlandet han också. Det är det roligaste han vet, det märks så tydligt. 
 
Det har inte bara varit hästtävling idag utan även fotboll. Både Gustav och Siri har spelat. Tyvärr fick Gustavs lag stryk, men Siris lag tog in ett underläge 1-3 och vann till slut med 4-3. Så gött! 
 
I morgon väntar en lugn dag för Lotus och mig. Det ska bli skönt!
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💖