En lugn söndag.

Blommor, Gott & Blandat, Skogsbacka / Café au lait, Dahlia, White Perfection / Permalink / 0
Igår tyckte jag att jag mådde bättre. Idag när jag vaknade så var det värre med förkylningen igen. Jag blir så trött! Nu får den ge sig, jag har inte tid med detta! Punkt slut! 
 
Idag har det varit en väldigt lugn dag. Efter lunch åkte vi till Skogsbacka. Jag kan lika väl kurera mig där ute som i stan. Idag såg jag bevis på att frosten inte tog dahliorna. Det blommar som bara den i dahlialandet! Så vackra! 
 
 
Vi har också fått nya grannar, nämnligen 6 st fina kor/kvigor/ungdjur. Så mysigt! Jag älskar kor och tycker de är väldigt vackra djur. De håller också landskapet i ordning och så får vi så mycket av dem. Hur kan man inte gilla dem?!?! Det lilla gänget gick i hagen och ledarkon hade en klocka om halsen som plingade lite emellanåt, så mysigt att ha dem här. Ni förstår att jag trivdes lite extra idag. 
 
 
Så vacker! 
 
Min man gick en sväng i skogen och hittade lite kantareller. Dessa svampar här nedanför, flugsvamp, är vacker att titta på, men det stannar med det. Jag pillar inte ens på dem.  
 
 
Fikan tog vi på verandan i solen. Ja, mellan regnskurarna idag har solen visat sig. Så skönt! Jag plockade iordning på dahliorna och klippte bort överblommade och fula blommor. Annars tog jag det lugnt på soffan. Nu måste jag bli bra. 
 
Hoppas ni har haft en fin söndag och känner er laddade inför veckan.
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
Till top