Hösten är här!

Gott & Blandat, Inredning, Skogsbacka / Innanfönster, Skogsbacka, Torp / Permalink / 1
Nu är det verkligen höst! Idag har det regnat och luften är riktigt kylig nu. Jag är frusen för jämnan. Ja, jag fryser jämt den här tiden på året som kommer nu. Vi har hunnit med först brasan i keddyn, sådan underbar värme det blir av den.
 
I Skogsbacka har jag satt dit innanfönstrena på övervåningen för att lättare kunna behålla värmen inne där och slippa en massa kalla luftdrag. 
 
 
Det är inte så svårt att sätta dit fönsterremsor. Vill ni se en liten kort film så finns det en på mitt instagramkonto @skogsbacka1, en "reels". Där visar jag hur jag gör. Så är ni nyfikna så in och kika. Gillar ni den så får ni gärna klicka på "gilla-hjärtat" på instagram.
 
 
 
 
Jag har fått frågan om det blir någon skillnad och det blir det verkligen, för utan fönsterremsorna så känner man hur det drar in kalluft. På övervåningen har vi el-element och det är inte den billigaste uppvärmningen där så kan man stoppa kallt drag med fönsterremsor så är det helt klart värt det. 
 
Nu de senaste nätterna har jag sovit sådär kass igen och är det inte fullmåne? Jo, såklart det är det. Inte konstigt då. Jag har säkert frågat tidigare, men känner ni av när det är fullmåne? 
 
Nu ska jag se klart "Över Atlanten", ett riktigt bra program.
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Ja nu blev det verkligen höst!! :)

Svar: Ja, idag har det varit så regnigt här!
malinlorentzon.se

Till top