Utekväll med jobbet.

Gott & Blandat / Permalink / 2
Det har inte blivit några inlägg på ett par dagar för jag har varit så trött. Ryggen har strulat hela veckan och jag har haft ont varje dag. Så typiskt för den har varit riktigt bra en längre tid innan det. Jag måste ta tag i det här och göra en noggrannare koll varför det är som det är. Det tar på krafterna och humöret att ha ont. 
 
Igår kväll var vi på jobbet, ute och åt. Det är inte så ofta jag har varit med när det anordnats något för det är alltid något annat inplanerat men igår funkade det. Det blev en riktigt trevlig kväll och jag åt en räksallad med aioi och bröd till. Den var riktigt god. Det är riktigt kul att träffas utanför jobbet och prata i lugn och ro.
 
 
Annars har det varit rätt lugnt. I morgon är det äntligen fredag igen. I helgen ska jag vila, för senaste dagarna har jag varit så trött så jag har sovit efter jobbet. Det är längesedan det var så. 
 
Hoppas ni får en bra fredag i morgon! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Jennie:

Mysigt med utekväll, hoppas du blir bättre i ryggen.

Svar: Tack, snälla!🤗 Ja, så att hitta på något.
malinlorentzon.se

#2 - - Jenny:

Oj det kändes nästan som jag läste om mig själv. Precis så har jag haft den heller dom senaste veckorna. Hoppas det blir bättre. Och en utekväll med Kollegorna brukar lyfta en

Svar: Ja, det var en riktigt trevlig utekväll. Så roligt att ha så trevliga kollegor. Det är så viktigt och det lyfter en verkligen. Hoppas du har kunnat återhämta dig.
malinlorentzon.se

Till top