Vad blir du glad av?

Blommor, Gott & Blandat, Lotus WL / Café au lait, Dahlia, Lotus WL, Lycketorps Ryttarklubb, SWB / Permalink / 1
Igår var jag äntligen tillbaka på jobbet igen. Så skönt att få träffa alla små elever och trevliga kollegor! På morgonen när vi drog almanackan i klassen så fanns det en uppgift och idag var det en fråga. Dagens fråga var "Vad blir du glad av? En pojke svarade då "Att du är tillbaka". Tror ni att jag smälte då?!?! Så gulligt sagt! Jag blev precis varm i hjärtat. Idag när tog vi skolfoto och det var min tur frågade jag dem "Blir det bra såhär?" och fick svaret "Du är så fin". Jag blir så bortskämd på jobbet av alla gulliga komplimanger. De är så gulliga mina elever!💖 Det är sådana här ögonblick som man ska spara på och ta fram när det är tuffa perioder på jobbet.
 
 
Igår åkte vi iväg på hoppträning hos Julia. En riktigt rolig träning med banhoppning och omhoppningssvängar. Så kul och Lotus var så taggad och glad. Det var en riktigt bra träning inför tävlingen i helgen. Då ska vi till Jönköping och starta första inomhustävlingen för hösten.
 
 
I morgon är det fredag, igen... Det känns som om det bara är måndagar och fredagar. Veckorna rusar fram! Det ska i varje fall bli skönt med helg och vila ut lite till efter förkylningen. 
 
Hoppas ni har haft två fina dagar! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita:

Meeen, fint sagt av honom! Förstår att man verkligen blir glad då :D Kram

Svar: Ja, de är så gulliga 😊
malinlorentzon.se

Till top