Flyttat till Grekland.

Blommor, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Skogsbacka, Torp / Permalink / 0
De senaste nätterna har jag flyttat, jag har flyttat till Grekland. Till värmen, god mat och blått härligt hav. Visst, det hade varit rätt nice men nu ska jag inte det, alltså flytta till Grekland. Jag har drömt massor de senaste nätterna och det är visst fullmåne i morgon så det är inte konstigt att jag drömt mycket. Jag känner alltid av fullmånen. Gör ni? Fast Grekland är ju inte fel.
 
Påsken är här och jag hoppas ni har det bra. Här blir det lugnt firande. Hur har ni det? Jag gillar påsken. Den är lugn och inte så hysterisk som t.ex. julen kan vara. 
 
 
Idag har Lotus gått sitt första ordentliga pass sedan han skadade sig i hagen tidigare i år. Han tyckte det var så kul och det tyckte vi med. Han skötte sig som alltid, toppenbra! Nu håller vi tummarna att han fortsätter så, för då åker vi på hoppträning med honom på onsdag. Det kommer inte bli några höga hinder, utan han får ta det lugnt.
 
 
I eftermiddag var vi i torpet en sväng. Jag satte på vattnet. Äntligen, tänk att det har gått ett halvår sedan jag stängde av det?! Att ha vattnet igång underlättar så mycket. Drömmen är att vinterisolera vattnet i framtiden så att det alltid finns vatten i kranen. 
 
 
Idag hade vi tänkt gräva och göra iordning i pallkragarna men jorden var fortfarande frusen så det fick vänta. Istället så rensade vi i blomlandet på framsidan där det kommit upp en hel del ogräs. 
 
Vad har hänt annars senaste dagarna? Jo, igår var jag hos brorsan och hans familj och firade honom. En trevlig stund där vi satt ute framför elden, drack kokekaffe och åt hembakad kladdkaka, grädde och chokladbollar. Så gott!
 
 
Det var fler som gärna ville smaka😅
 
Idag har beställt hem lite nya frön igen. Hur ska detta sluta hahaha. Jag har beställt hem blomfrön, något annat känns inte så smidigt när man inte har växthus. Det hoppas jag att jag kan skaffa mnig någon gång i framtiden. Det skulle vara så kul att odla en massa olika grönsaker. 
 
Nu ska jag bara ta det lugnt. Ha det riktigt bra ni med!

Kram Malin💞
Till top