Helgen som var slutade inget bra.

Blommor, Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Nu har det varit en hektisk period igen där orken inte funnits för något blogginlägg. Veckorna rullar på och det har varit utvecklingssamtal efter att eleverna slutat skolan. Jag har några kvar nästa vecka men efter den veckan så ska jag vara klar. Det ska bli så skönt, men samtidigt har det varit väldigt trevligt att träffa alla föräldrar. Det har inte gått tidigare pga covid. 
 
Fredagen började på bästa sätt med uteritt tillsammans med Alva och Lillen. 
 
 
I fredags kom också en massa nya fröer som ska i jorden. Jag ska ta tag i det snart men det kom lite annat emellan. 
 
 
I Skogsbacka börjar rabarbern titta fram. Så gott det ska bli med rabarberpaj framöver, med massor av vaniljsås.
 
 
Idag på förmiddagen var tanken att Alva och jag skulle rida ut, men så blev inte fallet. När vi kom ut till stallet så gick Alva ut i hagen till Lillen och upptäcker att han skurit sig ordentligt i halsen. Det var bara att ta in honom och ringa veterinären. Veterinären kom efter lite drygt en timme och det var inget snack om saken, såret måste sys. Så Lillen blev sederad och det dröjde inte länge förrän veterinären kunde börja tvätta och sy. Det blev mellan 8-10 stygn så det var ett ordentligt skärsår. När ska allt bara kunna vända... nu har det varit tillräckligt med elände. Jag är så less, vi är så less... Den ena skadan avlöser den andra. När vi nu kände att vi kommit igång så bra med båda killarna så tar det stopp igen. 
 
 
Nu blir det sjukhage en vecka och jag hoppas verkligen att han är lugn med det. Han är en pigg och busig häst i vanliga fall. Efter den veckan får han gå själv i lite större hage i en vecka innan han får gå tillbaka till Lotus. Nu hoppas jag att dessa två veckor går fort samtidigt som de är lugna. 
 
Nu ska jag försöka få lite positiv känsla i kroppen och knoppen men just nu så sitter det långt inne. 
 
I morgon är det dags för en nya jobbvecka. Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Kram Malin💞
Till top