Helgen som varit.

Blommor, Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL, Skogsbacka / Hannas hästbutik, Lotus WL, SWB / Permalink / 1
 
Inlägget innehåller reklam för "Hannas hästbutik".
 
En skön helg är över igen. Det har varit kallt men uppehåll och solen har visat sig från och till, så har man bara haft ordentligt med kläder på sig så har det varit friskt och skönt. 
 
Våren har kommit ännu mer i Skogsbacka nu och det är så vackert där ute. Det har kommit massor av krokusar men också snödroppar i stora klungor. Det är så lugnt och fridfullt så varje gång jag kommer dit så blir jag så trött. Det känns som om allt bara släpper och axlarna sjunker ner till den plats som de egentligen ska vara på. Idag somnade jag en stund sittandes i soffan, bara sådär rätt upp och ner. Så skönt hahaha.
 
 
Hur har helgen annars varit? Jo, i lördags morse hade jag morgonfodringen och senare på förmiddagen fick Lillen jobba. Efter en vår med alldeles för mycket energi i kroppen och för många rävar bakom öronen så börjar han nu landa igen. Så skönt! Lillen och Alva gjorde ett riktigt bra jobbpass igår! Efter ridpasset var dags för lite produktfotografering för Alvas sponsor "Hannas hästbutik". 
 
Här har Alva på sig en top och ridtights från HKM som finns hos "Hannas hästbutik".
 
Idag har vi tagit en tur ut i skogen. Lotus får nu börja trava igen så idag blev det lite trav på vägarna. Grabbarna skötte sig så bra och taggade inte igång utan gjorde det de skulle. 
 
 
Nu väntar en hektisk vecka med utvecklingssamtal. Det ska bli kul att träffa barnen och deras föräldrar för en stunds snack. 
 
Hoppas ni har haft en fin helg och glöm inte att klicka på "gilla-hjärtat" när ni kikat förbi!
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Härligt! Fullt ös, ny vecka :)

Svar: Ja, ny vecka :)
malinlorentzon.se

Till top