Ja, vad var det för något?

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Ingen gissning kom in, men det är inte så konstigt heller iofs. Det är inte så lätt att gissa. Jo, för ett bra tag sedan så hörde vi något som knaprade på vårt hus, mellan våningarna i huset. Bland det sista jag hörde var något som sprang i taket i sovrummet. Jag säger bara en sak, att vi har möss i torpet det hör nästan till fast det inte är så kul det heller, men när den större sorten, råttan, hittar in i huset i stan. Då är det inte kul. Där går min gräns!
 
 
Det vi installerat är ett "råttstopp". De tar sig upp genom avloppsröret men med hjälp av detta så kan de inte det. Peppar, peppar sedan vi installerade det så har vi inte hört något. Nu hoppas jag verkligen att de aldrig mer hittar hit.
 
Idag har det en heldag i stallet. Den började tidigt med morgonfodring i stallet och därefter samlade vi in träck att skicka in för att kolla masken hos alla hästarna. När det var klart blev det en god kopp kaffe i solen utanför stallet. Det är helt underbart att kunna sitta i vårsolen utanför stallet, prata, dricka kaffe och bara vara.
 
När allt, mockning, fixa mat mm var klart så tog jag Lotus på en tur ut i skogen. Det är fantastiskt att kunna uppleva våren från hästryggen, njuta av fågelkvitter och en nöjd frustande häst. Jag tror vi uppskattar en tur ut i skogen lika mycket bägge två.
 
 
Därefter blev det en tur hem innan det var dags att åka tillbaka till stallet och åka och byta däck på transporten. När det var klart kom Alva ut och Lillen fick gå ett bra pass. 
 
Jag kom hem nu ikväll och efter alla dessa timmar ute i friska luften idag så är jag sååå trött. Jag kommer sova gott i natt. 
 
Hoppas ni har haft en fin vårdag ni med!
 
Kram Malin💞
 
Ps. Måste bara tipsa om senaste avsnittet av "Wahlgrens värld". Det var sååå kul! Jag har inte skrattat så mycket på länge. Ola Forsmed är galet rolig Ds.
Till top