Vad kan det vara?

Blommor, Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / Dahlia, KWPN, Le Grand VDP, Lillen, Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Påsklovet är här och det behövdes verkligen ett avbrott. I natt har jag sovit i 12 timmar... I veckan som var hade vi besök av en rörfirma som satte in denna lilla pjäs. Vet ni vad det är? 
 
 
Nu får ni gissa så avslöjar jag det i nästa inlägg. Skriv i kommentarerna här på bloggen vad ni tror att det är, inte på facebook tack. 
 
Dahliorna är verkligen på gång. Det har kommit massor av sugrötter så nu har jag börjat vattna dem lite grann. Jag har en mätare som mäter fuktigheten i jorden som jag använder innan jag vattnar. Den är verkligen toppen! 
 
 
Alla dahlior från förra året har inte klarat sig men de flesta. Eftersom inte alla klarade sig så gjorde jag en beställning till i veckan som var. 4 st Café au Lait fick det bli. En av mina favoriter.
 
Hur är det med hästarna? Jo, idag har Lotus fått galoppera och vi har nog aldrig sett en lyckligare häst. Full av energi, som han kunde behärska, den hästen är helt underbar. Nu ska vi öka på jobbet lite mer så är han förhoppningsvis snart igång för fullt igen. 
 
 
Lillen har sedan en liten tid tillbaka äntligen börjat lugna sig efter en vår där han istället har haft svårt att behärska sin energi. Den har liksom sprutat ur öronen hahaha.
 
 
Hoppas ni har haft en bra helg. Nu hoppas jag att den sista snön har kommit och att det för en gångs skull kan få bli vår, på riktigt, med sol och värme. Sista dagarna har jag frusit massor.
 
Ha det fint och glöm inte gissa.
 
Kram Malin💞
Till top