Hallaballo!

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus, Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Nu sitter jag här igen, framför mello och jag kan inte fatta att det blir samma visa varje år. Vissa låtar undrar jag lite över hur de tänker, helt seriöst, de ska kunna vinna ute i Europa... Skämskudde fram för vissa bidrag! 
 
Idag började dagen med sovmorgon och på förmiddagen blev det stallet. Vi fixade stallet och lasttränade Lillen. Idag fick han med sig sin trygghet i livet, Lotus. Det gick jättebra och vi slutade när vi var på topp. I morgon blir det lastträning igen. Att lastträna tar tid och det är viktigt att det får göra det. Det är viktigt att det blir en positiv stund och att hästen känner sig trygg i det den gör. Ridningen sparade vi tills ikväll efter insläppet och bägge hästarna skötte sig riktigt bra. I morgon laddar vi för en tur ut i skogen.
  
 
Annars gör jag inte många knop i helgen. Jag är riktigt, riktigt sliten för tillfället och det gäller att ta varje tillfälle att vila och göra roliga saker som jag mår bra av och det gör jag och med det får jag dåligt samvete för att jag inte gör det o det o det o det som jag egentligen skulle behöva göra. Lite jobbigt.
 
Hoppas ni har haft en bra lördag! 
 
Kram Malin💞 
Till top