Halt överallt idag.

Gott & Blandat / Permalink / 3
Nej, idag blev inget som jag tänkt mig. Eftersom snön börjat smälta så var det isgata överallt. När jag åkte till stallet så fick jag köra jätteförsiktigt. Det var snorhalt på gatorna i stan! Grusvägen till stallet var i stort sett bara is och även stallplanen. Vi hade tänkt lastträna och rida ut men det hoppade vi över. Vi hade en riktigt bra lästträning igår så att chansa med att lasta idag var inte läge. Sådär blir det lätt den här årstiden, det är fram och tillbaka med vädret innan det har bestämt sig för att bli vår. Ridhuset var uppbokat hela förmiddagen fram till klockan två, så efter det red Alva Lotus. Lillen har gått ordentligt nu så han fick en vilodag. Han ska få jobba igen i morgon och då får Lotus en vilodag. 
 
Ja, vad har jag gjort annars idag? Jag försökte sova ut vilket gick sådär. Jag har jobbat en stund och förberett lektioner tills i morgon. Svarat på lite meddelanden från föräldrar mm. 
 
Nu längtar jag verkligen efter vår. Snart är det dags att klippa ner pelargonerna, byta jord och väcka dem till liv. Jag tror att de flesta klarat vintern för de står kvar i Skogsbacka och har fått kärlek under vintern och vad jag sett så är det liv i dem. 
 
 
Dahliaknölarna som jag beställt kommer inte förrän köldgraderna är över så det blir inte än på ett tag. De knölar jag har här hemma från förra året väntar jag med att väcka upp. Jag längtar verkligen tills det är dags att sätta igång igen! 
 
Dahlior på gång förra våren. 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Petra Olsson:

Dahlior e ju så fina:) mindre kul med dessa isgator nu.

Svar: Ja, visst är de. I morgon ser det ut som om det ska bli flera plusgrader så hoppas att isgatorna försvinner då.
malinlorentzon.se

#2 - - Jennie:

Fina Dahlior!

Svar: Tackar!🤗
malinlorentzon.se

#3 - - Anita :

Såååå less på dessa isgator nu :(

Svar: Ja, verkligen... 😩
malinlorentzon.se

Till top