Lilleman har träffat veterinären.

Gott & Blandat, Lilleman / Cocker, Cocker Spaniel, Engelsk Cocker Spaniel, KWPN, Le Grand VDP, Lillen / Permalink / 2
Hejsan, hoppsan! Nu har det gått ett par dagar utan nåt inlägg, men nu är det dags igen. Denna pandemi suger verkligen musten ur en och jag har varit så trött efter jobbet. På jobbet har det varit många personal borta, men vi har lyckats ro det i land och det är fantastiskt bra! Jag själv har ännu inte åkt på corona och jag förstår inte hur det kan vara så. Jag har inte haft det någon gång vad jag vet om. Det är ju också det som är så lurigt. Tänk om jag kanske har haft det utan att veta om det och gått omkring som någon annan superspridare... nä fy så hoppas jag verkligen att det inte är!
 
Igår var vi iväg på hoppträning hos Julia. Det var ett tag sedan pga corona men nu så hoppas vi att det ska rulla på. Vill ni se en liten filmsnutt från träningen så finns det på instagram @team.lorentzon. 
 
Idag har Lilleman varit hos veterinären. Han har varit halt ett litet tag och det har inte gett med sig så vi kände att det var dags att kolla upp. Veterinären klämde och kände därefter röntagde han. Det syntes inget särskilt på röntgen så veterinären sa att det kan vara mjukdelskada t.ex. ledband eller så... 
 
 
Ikväll har Alva ridit Lillen och Lotus har fått en vilodag efter träningen igår. Lillen blir bara finare och finare och har verkligen stärkt sig. Han var inte alls något särskilt igång när vi köpte honom och nu ser vi resultat från gång till gång. Han orkar mer och mer. Det är riktigt kul att se framstegen. 
 
Så duktig kväll!
 
I morgon är det äntligen fredag och det ska bli skönt med helg och förhoppningsvis lite lägre tempo i livet. 
 
Ha en fin fredag i morgon!
 
Kram Malin💞
#1 - - Ebba:

Jag har faktiskt också undsluppit Corona, men som du säger kan man ju ha varit smittad utan att märke det, vilket är lite läskigt att veta.

Svar: Ja, visst är det skumt! Skönt att ha klarat sig hittills i varje fall.
malinlorentzon.se

#2 - - Sus:

Corona - tre gånger har jag åkt på't... Men nu hoppas vi väl att det ebbar ut!

Svar: Stackare! Fy vad jobbigt det låter. Sköter sig alla så tror jag att det kan bli bra. Bara det inte dyker upp någon ny sort framöver. Vi får hoppas att det inte gör det.
malinlorentzon.se

Till top