Lite från helgen.

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / KWPN, Le Grand VDP, Lillen, Lotus WL, SWB, Stall Haga / Permalink / 1
Mina batterier har verkligen varit nere på lägsta nivå. Hjälp vad trött jag har varit och oj vad jag har sovit! Igår åkte jag till stallet på förmiddagen, kom hem på eftermiddagen, åt mat, drack lite kaffe och efter det sov jag igen ett par timmar. I morse vaknade jag nämare halv tio och då gick jag ändå och la mig skapligt. Nu sitter jag här och gäspar igen men nu får det vara bra med sovandet. Jag vill inte sova bort min ledighet. 
 
Lotus är mycket bättre och i lördags fick han massage av Hanna på Hannas hästmassage. Det går åt rätt håll, men det tar tid. Det vet i sjutton om det blir någon tävling nästa helg. Vi får se, vi tar en dag i taget.
 
 
Nu när Lotus bara gått promenader har vi passat på att ta med Lillen själv på en tur ut i skogen. Vi vill inte att han blir beroende av andra hästar för att känna sig trygg så det gäller att träna på att gör saker själv. Jag gick med för jag släpper inte Alva och Lillen helt själva ifall något skulle hända. 
 
Det gcik hur bra som helst. Alva och Lillen travade iväg själva från mig ett par gånger utan problem och de travade tillbaka. Han gick på framåt själv och kändes trygg med det enligt Alva. 
 
 
💖
Igår var de med Mari och hennes Izza och klättrade i skogen. Toppenträning för Lillen som var riktigt trött när han kom tillbaka till stallet. 
 
Idag ska vi känna lite på Lotus igen och se hur han känns.
 
Hoppas ni har det bra såhär en alla ❤️:ans dag. Vi firar lite lagom. Det finns ju 364 dagar till på året att visa varandra uppskattning på. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Helt rätt att träna på att komma ut själva & inte vara beroende av andra, blir svårt i längden :) kram!!

Svar: Precis:)
malinlorentzon.se

Till top