Lite vårkänsla och hoppträning.

Gott & Blandat, Lillen / Hoppträning, KWPN, Le Grand VDP, Lillen, Lycketorps Ryttarklubb / Permalink / 0
Idag kändes det lite som om våren är på gång. Kanske ett önsketänkande men det var något med ljuset ute. Visst, det var kallt men känslan av vår fanns där. Tänk vilken fin tid vi har framför oss. Helt underbart!
 
Lotus och Lillen har fått gå en promenad idag och det var fortfarande ljust ute nämare halv sex. Så skönt att hinnna ut med dem innan det blir mörkt. Lotus fick promenad och massage med arnika pga sin vurpa i hagen häromdagen. Jag tyckte han gick på mycket bättre idag på promenaden så förhoppningsvis så går det åt rätt håll. Inte konstigt om han blir stel, han är ju inte liten precis... Lillen fick en promenad för igår fick han vara med på hoppträningen för Julia, så han har nog lite träningsvärk idag. Då är det skönt att bara promenera och mjuka upp musklerna. 
 
 
Det var en pigg och lite smått galen Lillen i början av träningen igår. Sådana sidor har han inte visat så mycket av här hemma, men det är ju kul med en glad häst, ja lagom glad då om man tänker på mitt mammahjärta hahaha. Det var bara att börja galoppera för Alva så att Lillen fick göra av med överskottsenergin som sprutade ur öronen på honom. 
 
Träningen gick riktigt bra och det är riktigt kul att vara igång med honom med.  
 
 
 
Svettig och trött liten plutt💕
 
I morgon är det äntligen fredag. Det har varit en smått kaotisk vecka så än en gång ska det bli skönt med fredag och det är inte vilken fredag som helst utan det är fredagen innan sportlovet. Det ska bli skönt och så välbehövligt! Jag har inget särskilt inplanerat utan jag ska vila, vila och vila. 
 
Ha det fint! 
 
Kram Malin💞
Till top