När ska det vända?

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
Det har gått så bra och jag har kommit igång med ridningen ordentligt på Lotus. Tror ni inte att det ska skita sig då... Joooodå. Igår på lunchen så halkade Lotus i hagen och drog omkull trots fyra broddar i varje sko. Stackars älskade Lotus! Så igår när vi kom till stallet så tog vi med honom till ridhuset samtidigt som Alva red Lillen så Lotus fick skritta en stund. Det märktes inget särskilt på honom då. Efteråt masserade Alva honom med arnika. Idag gjorde vi iordning honom för ridning och tog med honom till ridhuset för en koll. Han var så knackig och inte sitt vanliga jag. Det kändes dirket. Fan, jävla skit!!! Har vi inte haft tillräckligt med motgångar!? Jag är så less just nu. Det fick bli massage med arnika på Lotus bakdel. Det värmer och lenar musklerna. Så hoppas att det hjälper och lindrar de möra musklerna. 
 
 
Alva sa att om ordspråket "Efter regn kommer solsken" gäller så kommer solen lysa väldigt mycket för oss framöver... Nej, just nu är det inte mycket som är bra. Det känns som om rullgardinen är nere för jämnan. 
 
Nu ska jag försöka att inte oroa mig för mycket och bryta ihop en sväng.
 
Kram Malin💞
#1 - - Lizzie:

Hoppas pållen kryar på sig! Tänk om man kunde packa in hästar i bomull så de inte slår sig. En veterinär sa till mig att "Hagvistelse för här är veterinärens bästa vän" - just för att de ser till att yrkesgruppen har jobb ;-).
Mitt trakehnersto kraschade in i ett staket 30/1. Hon rev med sig 3 elrepstaket, stolpar hade flugit åt alla håll plus att hon lyckats trassla sig ur sitt täcke. Hon blev helt blåslagen och hade skrubbsår hela benen, men inga djupa sårskador. Hon är ju kollad av veterinär och det finns en misstanke om blödning på gaffelbandet på ett framben, men är fortfarande för svullet för att kunna ultraljudas. Det är vid dylika tillfällen man funderar på om inte boxvistlse skulle vara en bra sak...
/Lizzie

Svar: Tack! Hoppas det går bra med din häst. Vår Lotus lyckades riva hela framsidan på sin hage för något år sedan då han troligtvis fastnade med täcket. Han fick ett överben men inga större saker som tur var. Jag har funderat på bubbelplast också. Vi kanske kan slå in dem i det 😂
malinlorentzon.se

Till top