Upp och ner

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / KWPN, Le Grand VDP, Lillen, Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Sista tiden har verkligen varit helt upp och ner med allt som händer ute i världen. Det är så hemskt i Ukraina och jag tänker på alla oskyldiga små barn som blir drabbade, alla familjer som splittras osv.😢 Vi får hjälpa till och bidra på de sätt vi kan.
 
Hur är det här då? Jo, Lotus medicinering går bra "kors i taket". Han är en väldigt känslig häst när det gäller mediciner, så här får man göra som man gör när små barn ska ha medicin, blanda den med något gott. Så här blandas medicinen med äppelmos och lite vatten, som jag sedan ger honom direkt i munnen med en spruta. Det funkar toppen och han får i sig allt.
 
Lotus njuter i februarisolen.
 
Foto från Lotus och min promenad ikväll. 
 
När jag gått med honom har gången inte låtit helt ok, inte förrän igår, då lät den som den skulle så nu hoppas vi att det går åt rätt håll. 
 
Lillen och Alva fick sällskap av Vera och hennes häst Yack idag på skogsturen. En lugn och mysig tur i februarisolen, ja idag har vädret varit helt fantastiskt. En strimma hopp om vår finns verkligen.
 
 
 
Finaste Lillen💖
 
Förutom stall och hästar så har vi varit i Skogsbacka. Här skulle jag vilja vara 24/7, så lugnt och skönt. Vi gjorde inte så mycket utan tog det bara lugnt och fikade. Jag somnade som vanligt på soffan och sov en stund. Så skönt samtidigt som det känns som att jag sover bort min lediga tid när jag kunde gjort något annat kul... 
 
 
Hur har ni det? Just nu är jag rätt trött på all snö. Någon mer som känner så? 
 
Ha det finfint och var rädda om er! 
 
Kram Malin💞
Till top