Veterinärbesök

Gott / Permalink / 1
Sportlovet gick och det var ett lugnt lov. 2 av 2 barn här hemma fick covid och även min man har fått det. Jag själv känner inget än. Sjuklingarna har inte blivit något särskilt sjuka någon av dem. Det har varit mer som en vanlig förkylning. 
 
Idag har jag varit med Lotus hos veterinären. Han gick ju omkull i hagen och har inte blivit bättre så idag tog jag med honom till veterinären i Mantorp. Han har fått en riktig smäll på höftbenet där det sitter en massa muskelfästen och muskler, så nu ska han medicineras och gå korta promenader i 14 dagar innan det är dags för återbesök. Det är goda prognoser för att han ska bli bra eftersom han ändå stödjer bra på benet och veterinären fick böja benet åt olika håll, så det ska inte finnas någon fraktur. Det kommer ta tid men viktigast av allt är att han blir bra. Det får ta den tid det tar.

Mattes hjärta❤️
 
Det största bekymret nu är att få i Lotus medicinen. Han är så känslig så honom går inte att lura genom att blanda medicinen i maten eller så. Han känner av det direkt och vägrar äta, så det blir att blanda upp medicinen med äppelmos eller något annat och spruta in med en spruta i munnen och hoppas på att han inte spottar ut den. Är det någon som har ett bra tips på hur man får i en häst medicinen... Ni får gärna dela med er!
 
I helgen var vi i Skogsbacka och jag klippte ner alla pelargonerna. De får ny jord framöver. Det verkar finnas lite liv i dem så nu hoppas jag att det ska blomma ordentligt i sommar. 
 
 
Nu ska jag fixa lite inför i morgon. 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Topplistat:

Vad är det för blomma? Den kommer bli superfin när den blir större.

Svar: Det är en stjärnpelargon har jag för mig. Den har röda mindre blommor. Ja, jag hoppas att den kommer igång.
malinlorentzon.se

Till top