Det är galet fullt upp!

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / KWPN, Le Grand VDP, Lillen, Lotus, Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Nu hinns det inte blogga särskilt mycket nu, tyvärr. Det är så galet fullt upp. Alva fick covid vilket gjorde att jag har tagit hand om både Lotus och Lillen den här veckan. Det har tagit ett par dagar till att få snurr på det hela, få ett bra flyt, men igår och idag har jag fått till stallfixandet riktigt bra. Man får ha sina knep för att det ska bli så bra som möjligt. 
 
Idag har Lillen fått en riktig ompyssling och han var så lugn i stallet när jag höll på med honom. Det blev borstning, ryktning, fixa hovarna, borsta igenom man och svans. Han tyckte det var riktigt skönt. 
 
 
I morgon tänkte jag hinna longera honom innan lektionerna på ridskolan börjar. Planen är den i varje fall. 
 
Lotus fick också lite spa idag men sedan hängde vi på en stallkompis upp till manegen och jobbade en stund. Alla lektioner var inställda idag så hela ridhuset var ledigt. Perfekt! 
 
 
Tack och lov att det är fredag i morgon! Den här jobbveckan har varit bra men även tuff. I helgen blir det lugnt. Jag ska jobba en del med sådant som måste bli klart men jag ska också vila, vila, vila, vara i stallet, ta det lugnt och bara göra sådant som jag blir glad och får energi av. Det behövs i dessa tider. Har ni några planer för helgen? 
 
Ha en fin fredag i morgon!
 
Kram Malin💞
Till top