Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Gott & Blandat / Permalink / 0
Det blir inte alltid som man tänkt sig... 
 
Dagen idag började med morgonfodring i stallet och lite senare på förmiddagen så red jag och två stallkompisar, Mari och Susanne, ut i skogen och klättrade med våra hästar innan stormen Malik kom igång för mycket för att kunna vistas i skogen. 
 
Efter uteritten åkte jag och Susanne med våra gubbar och hämtade hem spån. Det var dagens styrketräningspass. Har du häst får du verkligen träning för hela kroppen. 
 
 
Ikväll var tanken att Alva skulle rida Lillen men eftersom vädret är som det är, halv storm, så hoppade vi över det. Det är lite för riskfyllt att gå upp med en väldigt vaken häst i storm. Vi tar det i morgon istället. Lillen blev istället ompysslad och fick bl.a. manen klippt. 
 
Idag  hade jag tänkt jobba en stund också men det blev det inget med. Efter allt med stallet så var jag lite för trött. Det får bli jobb i morgon istället och hoppas att det lugnat ner sig. 
 
Nej, det blir inte alltid som man tänkt sig. Idag blev det inget jobb och ingen ridning för Lillen. Det är ju tur att det är en dag kvar på helgen.
 
Ikväll fick det bli sushi till kvällsmat. Jag älskar det. Någon av er läsare som gör det? 
 
 
I morgon ska jag ta sovmorgon! Jag ska ligga kvar, inte stressa upp utan bara njuta. Jag hoppas på det men sedan blir det inte alltid som man tänkt sig som sagt. Det ska bli spännande att se hur natten blir nu när stormen Malik drar in. Hoppas det ine blir för blåsigt. Hur har ni haft det med stormen?
 
Ha det fint nu alla! Kul att så många hittat hit. Klicka gärna på gilla-hjärtat här på bloggen när ni kikat förbi.
 
Kram Malin💞
Till top