God fortsättning!

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus, Lotus WL, SWB / Permalink / 2
God fortsättning på det nya året! Här har det blivit en paus och det behövs ibland. Idag har jag städat bort julen här hemma. Endast granen är kvar men den överlämnar jag till mannen. Att slåss med granen det får han göra. Det är så skönt att få bort alla julsaker. Nu vill jag ha vår! Fast det är allt ett tag kvar.
 
På nyårsafton var vi hos brorsan och hans familj och grillade, en tradition som vi har varje år. I år låg vinden på i rätt riktning så man slapp lukta rök.
 
 
Vi var där en stund fram på eftermiddagen och efter det åkte vi hem. Innan på förmiddagen var jag tidigt i stallet och red ut en sväng. På kvällen var vi här hemma och åt och drack gott. En lugn och skön nyårsafton. Nyårsdagen blev det inte många knop gjorda. Herregud, det märks att man inte är någon ungdom längre. Så trött hahaha.
 
Annars blir det mycket stall och häst nu när jag är ledig. Det är så skönt att kunna ägna hästarna riktigt mycket tid, prata med stallvänner och bara njuta av lugnet. Det är också skönt att fixa stallet på dagen och passa på att rida ut. Det blir inte så när man jobbar nu när det är vintertid. 
 
Lotus och jag tar många skogsturer men det blir även några pass i ridhuset.
 
Om knappt en vecka drar jobbet igång igen och det känns sådär måste jag säga. 
 
Nu ska jag snart ut till stallet igen. Alva ska rida Lillen och jag hänger med.
 
Hoppas ni har fått en bra start på 2022. Är det något som ni skulle vilja läsa mer av här inne? Skriv gärna vad det skulle kunna på "Kommentar" här under inlägget. 
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
#1 - - Jennie:

God fortsättning!

Svar: Tack så mycket!🤗
malinlorentzon.se

#2 - - Emmy:

God fortsättning!
Har själv inte städat bort julen men allt skulle jag vilja ha vår nu på direkten. Ha det bra!

Svar: Tack!🤗
malinlorentzon.se

Till top