Idag gick det bättre.

Gott & Blandat / Permalink / 2
Igår blev det inte riktigt som jag planerat. Det gick bättre idag. Vilken tur! Jag lyckades börja morgonen med en riktigt skön sovmorgon. Herregud, vad jag behövde det. Jag somnade tidigt igår kväll i soffan och fortsatte därefter i sängen. 
 
På förmiddagen var det stallmöte och stallfix. Eftersom det fortfarande blåste så mycket så bestämde Alva och jag att rida ikväll vilket vi också gjorde. Äntligen är Alva ute ur karantänen! Ni anar inte hur skönt det är, för att jobba heltid och ta hand om två hästar kräver en hel del. Jag klagar inte, det har funkat bra, men det ska bli skönt nu när hon fixar Lillen och såklart kul att träffa henne igen. 
 
Idag har jag jobbat några timmar också. Det krävs lite extra förberedelse inför den här veckan för denna veckan kommer vi fira 100 dagar i skolan med våra ettor! Så lite fix inför det har det blivit. Jag har också jobbat med lite annat. 
 
För att klara av alla dessa saker så har jag laddat energi med att klämma ett par av min mammas goda semlor! Köpta är goda, men mammas hembakta semlor är helt klart bäst!
 
 
Nu ska jag se klart "Secret song" på TV:n innan det är dags att ladda inför morgondagen.
 
Ha det fint alla!

Kram Malin💞
#1 - - Lillemor lorentzon :

Så roligt att det smakade

Svar: Ja, det var så smaskigt!👍🏼
malinlorentzon.se

#2 - - Ebba:

Så gott med semlor!

Svar: Ja, riktigt mumsigt! 😊
malinlorentzon.se

Till top