Knölar och lite annat.

Blommor, Lillen / Permalink / 2
Dagarna rullar på och det blir mycket stall och häst. Vi har klippt Lotus för nästa vecka börjar hoppträningarna igen och han ska få åka. Träningen veckan efter ska Lillen få åka. Snön har kommit tillbaka igen och det är så vackert ute när det är snö.
 
 
På trettondagen upptäckte vi att Lillen fått en smäll på skapet (där snoppen är) så det hade svullnat upp som ett bowlingklot. Ni skulle sett, eller inte... Så hemskt! Stackars Lillen! Så typiskt att det alltid händer ens djur något när det är röd dag. Telefonsamtal till veterinären, som var toppenbra, och instruktioner om hur vi skulle göra gjorde susen och han är i stort sett helt bra nu. 
 
Tro det eller ej men det börjar bli läge att beställa hem dahliaknölar eller andra fröer. Jag satsar på dahlior i år med och funderar på att köpa hem några nya. Jag vet ju inte hur många som klarat vinterförvaringen i källaren. Jag har några jag funderar på som t.ex. Salvador, en vackert rosa som passar bra i kruka. Sedan vill jag nog ha några fler Café au Lait. De är så magiskt vackra! 
 
 
 
 
I helgen blir det lugnt. Vad ska ni hitta på? Hoppas ni mår bra där ute! Lite läskigt att omricon sprider sig som den gör. Undrar hur det ska gå nu när skolan drar igång igen. Jag är rädd för att det kommer att ta mer fart.... och hur länge kommer man klara sig?
 
Ta hand om er!
 
Kram Malin💞
#1 - - Hannas krypin:

Så härligt att vara ute och rida i snön men stackars Lillen. Skönt att han verkar må bättre nu. Dahlior är fantastistk vackra blommor.

Svar: Ja, så synd om honom men det blir bara bättre och bättre. Visst är det vackra blommor och det finns hur många olika sorter som helst 😊
malinlorentzon.se

#2 - - Cim :

Hej . Så kul jag hitta in på din blogg.
Tycker Sverige borde stänga ner o alla får hålla sig inne i 2 v . Då borde smittspridningen upphöra ?
// Cim

Svar: Tack! Vet inte om det är det rätta heller, att stänga ner helt... Det är svårt det där hur man bäst gör för att stoppa smittspridningen, för att det ska fungera för alla och samhället. Ha det fint!
malinlorentzon.se

Till top