Så rörigt nu.

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
Det är så rörigt nu. Corona överallt, visir dagarna i ända på jobbet, spritar och tvättar händerna så de börjar torka upp. Alva sitter i karantän eftersom hennes sambo har fått corona. Hon är frisk och mår bara bra och vi hoppas att det fortsätter så. Alvas häst, Lillen, får ta det lugnare nu. Jag har gått promenad med honom och i helgen ska han longeras. Lotus däremot har jag gett ett riktigt bra pass i manegen ikväll. Så skönt att rida, ha stallet och hästarna nu så att jag får annat i huvudet, för som sagt, för en sån som mig som inte fixar stressiga och röriga situationer så är det för mycket nu. Ska man se något positivt i allt elände så är det att vi alla här hemma är friska ännu och att jag ska ta tredje vaccindosen i morgon! Äntligen! 
 
Idag när jag kom hem så landade jag i soffan och sov en stund. Jag var så trött. Det blev kaffe efter det och sedan stallet. Ikväll har det blivit jobb och nu tittar vi på "Renées brygga" ett riktigt bra program tycker jag. Brukar ni se det?
 
 
Ni som tagit tredje vaccinationssprutan, har ni fått någon biverkning? De två första vaccinationerna har jag inte fått så många biverkningar av, lite ont i armen och när jag tog den andra så mådde jag lite konstigt, men inget annat. Hoppas jag inte blir för dålig av tredje. 
 
Ha det fint och var rädda om varandra där ute!
 
Kram Malin💞
#1 - - Tripp trapp:

Ja, man drömmer om att återgå till det "normala".

Svar: Ja, verkligen men det känns väldigt långt borta. Hoppas på att det i varje fall kan bli något bättre framöver.
malinlorentzon.se

Till top