Tredje dosen ✅

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 1
I eftermiddags tog jag den tredje dosen av covid-vaccinet. Äntligen! Än så länge har jag inte mycket biverkningar. Bara rejäl värk i armen där de stack mig. Vi får väl se hur natten blir, men jag har inte fått några särskilda biverkningar tidigare. Så jag hoppas att det blir lugnt.
 
 
Eftersom jag inte hade några särskilda biverkningar så tog jag med Lotus på ett pass i manegen ikväll. Jag tänkte att det är lika bra om jag nu skulle må dåligt i morgon. Då kan han vila utan att jag ska få dåligt samvete. 
 
Inte lätt att fota sig tillsammans med en stor häst hahaha.
 
Övriga familjen mår bara bra. Så skönt och jag är tacksam för varje dag det är så. Alva känner sig frisk och har ännu inte fått några symptom och vi hoppas att det fortsätter så. Idag kom det nya restriktioner. Är det någon mer än jag som känner sig smått förvirrad på alla restriktioner som ändras hit och dit? Det är svårt att komma ihåg vad som gäller. En av de nya bestämmelserna som gäller från och med nu, är att om du har tagit den tredje vaccinationen, känner dig frisk och inte har symptom eller haft covid någon gång de senaste tre månaderna så får du gå och jobba trots att du har sjuka familjemedlemmar hemma, eller har jag fel? Det har varit min fasa lite innan, att inte kunna gå och jobba om någon hemma blir sjuk, för om det hade blivit så, så hade jag varit tvungen att stanna hemma jättelänge! Nu blir det ett helt annat läge. Så mycket bättre. Eller vad tycker ni? 
 
Nu hoppas jag att jag kan sova ordentligt i natt och att det inte blir några fler biverkningar. Hörrni, i morgon är det fredag igen! Underbart! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Sus:

Hej,

fin blogg du har! Jag har precis bestämt mig för att jag också skall blogga igen och din blogg inspererar!
Du har säkert massor av tips.
Var det trögt i början eller blev det full fart direkt?


Svar: Tack snälla! Vad kul att bloggen inspirerar. Ibland känns det svårt att veta vad man ska skriva om. Jag skriver mycket om vardag, vårt torp (blir mer framöver när det är vår och sommar), hästarna. Jag har haft bloggen länge så det har inte gått i en rasande fart. Lycka till med din blogg! Jag kikar förbi framöver.
malinlorentzon.se

Till top