Välkommen fredag!

Gott & Blandat, Lillen / KWPN, Le Grand VDP, Lillen / Permalink / 0
Woop, woop äntligen fredag! Den här fredagen är mer välkommen än annars! Det ska bli så skönt med helg. Ibland är veckorna tuffare än andra och då välkomnas fredagen hos mig med öppna armar. 
 
Direkt efter jobbet idag åkte jag hem, stoppade i mig lite mat, slappade fem minuter på soffan innan jag bytte om och åkte till stallet. Målet idag var att hinna longera Lillen innan ridlektionerna på ridklubben började.
 
När jag kom till stallet hämtade jag in Lillen, fixade iordning honom och gick upp till ridklubben. Det var en pigg häst jag hade med mig upp och det var några läskiga saker på vägen upp som t.ex. is i diket hahaha. Han pep till slängde sig bakåt, skulle inte gå med, sedan går han med väldigt fort, helst bakom mig och att ha en pigg lite osäker häst på 500-600 kg bakom sig är ingen hit, men jag fick honom vid sidan igen och allt gick bra. Lite övertalningsförmåga måste man också ha. Han var jätteduktig för på denna lilla bit till ridklubben finns det som sagt många läskiga saker för en häst. 
 
Longeringen gick superbra! Han var så duktig, han lyssnade på mig och stimmade inte som sist. Jag visste vad jag skulle tänka på, var jag skulle vara och hela tiden beredd på ev bus, men som sagt så var han superduktig! Guldstjärna till honom idag!🌟
 
 
Efter longering så var det dags att fixa iordning hos grabbarna och till slut avsluta med att ta in alla hästarna. Där var min eftermiddag 😄 Ni förstår att jag älskar hästlivet! 
 
Nu blir det en lugn kväll framför TV:n. I morgon är det morgonfodring och lite senare uteritt. 
 
Ha det fint alla och ha en skön fredagskväll!
 
Kram Malin💞
Till top