Dagen är här!

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Idag är dagen som varit så avlägsen nämnligen skolavslutningsdagen. De sista veckorna har verkligen rusat fram. Mycket beror på att det har varit kort-veckor med röda dagar och så studiedagar. Idag har mina små ettor äntligen fått sommarlov! Det är de så värda efter ett helt år, det första, i skolbänken. Det har varit tufft emellanåt, att vara tysta, lyssna och sitta still, men nu på slutet så tycker jag att de har mognat. De är i varje fall fantastiska allihop! 
 
Efter avslutningen stack vi, jag och några kollegor, upp på stan och tog en avslutningsfika. Jag var så hungrig, så det fick bli en god varm macka med mozzarella och kyckling, min favorit och en caramell-kaffe.
 
 
Så fin!
 
Efter fikat blev det en stunds jobb innan arbetsdagen var slut. I eftermiddag har jag ridit ut på Lotus tillsammans med Alva och Lillen och en till tjej i stallet och hennes Tiger. Det blev en lugn skrittrunda vilket passade perfekt efter gårdagens hoppträning som jag och Lotus var med på. Ja, hoppträning... det var allt ett bra tag sedan men oj. så skoj det var. Känslan var riktigt bra överlag, men ser man film så.... ja vad ska jag säga... det finns en hel del att träna på men det är så det är. Jag hoppar i stort sett aldrig men nu ska det bli ändring på det. Så inför nästa hoppträning ska jag träna på vissa saker och nästa hoppträning är redan inbokad. Så kul! Här handlar det inte om att hoppa högt utan jag och Susanne som jag tränar tillsammans med, har tryggheten som nummer ett och viktigast av allt, att ha skoj, och det hade vi. 
 
💞
 
Nu ska jag njuta av kvällen!
 
Ha det fint!
 
Kram Malin💞
Till top