Semesterkänsla och lastning.

Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / Permalink / 0
Jo, nu börjar allt semesterkänslan komma, den där första som jag alltid får när tempot går från 110 till 10... den där hemska rastlösheten... Nu i veckan har jag trimmat Lilleman, sett klart serien "Downton Abbey" och "Stranger things" (de nya avsnitten som kom nu är så bra!), plockat ur och gjort iordning garderoben, plockat här hemma, tvättat, fixat stallet mm. Visst, det är jätteskönt att vara ledig men när man är van att alltid finnas till förfogande för sina elever och sedan är det ingen som frågar efter en, det blir rätt tomt... men jag kommer nog snart att vänja mig vid lugnet och tempot. Det går rätt bra till slut, jag vet det. 
 
Idag har vi lasttränat Lillen. Det var ett tag sedan sist så då känns det alltid lite osäkert... kommer han vara lika duktig som förra gången? Ja, visst var han det! Ingen tvekan på att gå på så vi stängde och åkte en liten kort runda för att se hur han tog det. Han fixade det galant och var inte stressad något när vi var tillbaka och öppnade dörren. Massor av beröm och godis blev det innan vi lastade av. Att stå i transporten ska vara positivt och gott. Han var så duktig att han fixade detta utan sin trygghet Lotus.
 
 
Efter det så tog vi Lotus och Lillen på en tur ut i skogen med klättring på schemat. Det blev en riktigt bra runda med bra klättring av duktiga hästar.
 
 
I morgon väntar morgonfodring i stallet och sedan blir det skoning. Det blir perfekt för i helgen åker våra hästar på lite semester i Skogsbacka. 
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
Till top