Vilken festhelg!

Blommor, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Permalink / 0
Igår var det studenternas dag här i stan och i år tog Siris kille studenten. Vi var nere på skolgården bland så många andra som också hade någon att fira. Det var trångt och riktigt varmt när solen tittade fram. Efter att vi gratulerat Simon på skolgården gick vi upp på stan och tittade på dem när de åkte flak och firade genom stan. Tänk, vilken dag de hade. 
 
Finaste Siri och Simon💖
 
Efter allt firande på stan fortsatte firandet hemma hos Simon där hans föräldrar bjöd på en massa god mat och dryck. Så trevligt och roligt! 
 
På kvällen var det studentfest i stallet. Så roligt, god mat och mycket skratt. Igår gick dagen i festens tecken och det har känts idag hahaha. Jag märker att jag inte är 20 längre så idag har det varit mycket vila. Hästarna har fått gå en tur ut i skogen och jobba med klättring, så de fick ett riktigt bra pass. 
 
 
Vi har också varit en sväng i torpet. Där regnade det och åskade och sedan kom solen för att försvinna efter ett tag när nästa regnskur kom. En riktigt svensk sommar. Jag sov en stund på soffan också och det var så skönt. 
 
 
I morgon är det dags för sista arbetsveckan innan semestern. I morgon är det föreläsning hela dagen. Det kommer att bli segt eftersom jag är van att hålla igång hela dagarna och springa runt, i morgon ska vi sitta ner en hel dag. Det är inte min grej. Jag hoppas att det kommer att vara en bra förläsning så att jag orkar hålla ögonen öppna.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 
Nu ska jag titta lite på TV:n innan det är dags att hoppa i säng.
 
Kram Malin💞
Till top