En lördag med fart.

Blommor, Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL / Dahlia, Le Grand VDP, Lillen KWPN, Lotus WL, SWB / Permalink / 1
Idag har det varit full fart. Idag har vi fixat med en del i stallet men mycket jobb är kvar. Nu när våren och värmen kommer så är det dags att mocka hagarna och ni kan tänka er vad mycket skit det blir efter en vinter... Oj, oj, oj säger jag bara. Idag tog jag en sväng i Lotus hage, där han gått nu när han varit skadad. Det krävs några vändor till och sedan är det dags att ta tag i grabbarnas vanliga hage.
 
Idag fick Alva rida Lotus. Efter skogsturen så fick han gå tillbaka till sin gamla hage tillsammans med Lillen. Så skönt att ha dem tillsammans igen. 
 
 
 
Efter stallet idag så tog jag tag i mina dahlior. Jag har förvarat mina dahliaknölar i kartonger med sågspån över vintern. I år fick de stå i garaget och det verkar som om de flesta har klarat vintern bra. Det kanske är någon knöl som är lite torr men den får chansen ändå. Man vet aldrig, den kan komma igång den med.
 
 
Ser ni ögat... det visar att det är liv i denna knölen.
 
 
 
Jag planterar alla mina knölar i påsar. Då är det lätt att se när de får sugrötter och det är dags att börja vattna dem. I veckan kommer det några nya dahliasorter som jag beställt. Det ska bli riktigt kul med lite nytt. 
 
När jorden ändå var framme så planterade jag lite luktärtor. Vi får väl se om det är liv i dem. Fröna plockade jag från luktärtorna jag hade förra året. 
 
Ikväll fick det bli lite jobb också. Det är en hektisk period i skolan nu med bedömningar som ska skrivas och utvecklingssamtal som ska förberedas och har man häst så gäller det att vara ute i god tid, för hästen kräver samma tid även om jag har utvecklingssamtal och bedömningar att göra. 
 
Nej, nu blir det soffan. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Anita :

Åh kämpe!!
Vi mockar hagen varje dag, vilket underlättar :)

Härligt med vårkänslor, hit är vintern på väg igen…. :(

Svar: Tyvärr så är det så mörkt under vinterhalvåret så det är svårt att hitta 💩 men nu när ljuset äntligen är tillbaka så blir det mockning av hagen oftare 👍🏼 Vi får hoppas att inte vintern kommer tillbaka alltför mycket. Nu vill jag ha värme och sooool ☀️
malinlorentzon.se

Till top