Hemma igen!

Gott & Blandat, Lotus WL / Permalink / 0
Äntligen är Siri hemma igen. I onsdags åkte hon till Spanien tillsammans med sitt fotbollslag på träningsläger och ikväll kom hon hem. Så skönt att ha henne här igen och allt har gått bra. Jag har verkligen saknat henne! Min lilla Susse💖
 
Igår var jag i stallet tidigt. Jag var där strax efter 07.00 sommartid, så vintertid var klockan straxt efter 06.00, men det gick över förväntan att pallra sig upp. Stallet gick bra och jag var hemma igen innan 09.00  och efter kaffe och macka så blev det jobb resten av dagen. Jag förberedde IUP:er för alla mina elever. Det blev ett avbrott på eftermiddagen då vi var i stallet igen för att rida. När jag kom hem satte jag mig och gjorde det sista så vid 20.00 var jag klar. Så skönt! Lite fix är det kvar men jag känner mig nöjd med jobbet. Nu ska bara alla samtal genomföras så efter det kan jag andas ut lite igen. 
 
Ikväll har Alva skrittat ut på Lotus och jag tog mig en promenad tillsammans med dem. Det var riktigt skönt att röra på sig efter en tuff arbetsdag. Det var lite kyligt men väldigt friskt.
 
 
Tänk att vi hinner rida ut nu efter en lång arbetsdag utan att behöva känna oss stressade över mörkret som kommer. Det är en underbar tid vi har nu och framöver. 
 
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! Nu ska jag fixa lite inför morgondagen.
 
Kram Malin💞
Till top