Hur har det gått med Lotus?

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, SWB / Permalink / 2
Häromdagen var jag tillbaka med Lotus hos veterinären. Han var halt vänster fram sist och i helgen blev han så svullen när vi hade våtomslaget pga ev hovböld. Döm av min förvåning när jag kom tillbaka med honom till veterinären och han var INGET halt! Helt ren! Han var fortfarande svullen i benet men idag är det nästan helt borta, jag var hos veterinären igår. Nu kan jag äntligen börja skritta honom igen. Han ska skrittas igång ett tag innan det är dags att börja jobba mer i trav, men ni kanske förstår känslan. Äntligen kan vi ta oss ut i skogen igen. Nu är han väldigt pigg så jag har promenerat med honom ett par dagar men i morgon tror jag att det får bli en sväng. 
 
Nu när han är bra igen ska det bli riktigt skönt att också kunna släppa tillbaka honom till Lillen. De saknar verkligen varandra. Häromdagen stod de och kliade varandra över staketet. 
 
 
Annars är det riktigt fullt upp nu. Nu börjar det närma sig utvecklingssamtal i skolan så kvällarna har jag ägnat åt bedömningar och att skriva om mina elever. Det tar sin lilla tid om jag säger så och har man ett hästintresse som också tar mycket tid så gäller det att planera så att allt hinns med. 
 
I helgen ska jag ta tag i mina dahlior. Har ni gjort det? Jag väntar också på en beställning av nya knölar. De borde komma snart tycker jag. 
 
Nej, nu är det dags att fixa iordning inför i morgon.
 
Ha det fint!💞
Kram Malin
#1 - - Lillemor lorentzon:

Oj så skönt att Lotus är bättre! Nu vänder det nu blir det bara bättre och bättre!

Svar: Ja, det blir det.
malinlorentzon.se

#2 - - Anita :

Men så skönt!! <3

Svar: Ja, äntligen!😊
malinlorentzon.se

Till top