Ja, hur gick det?

Gott & Blandat, Lotus WL / Lotus WL, SWB / Permalink / 0
"Antingen är det det ena eller det andra, som flickan sa när hon fick näsblod..." Ja, hur gick det med Lotus igår...  Lotus var så gott som bra i bakbenet efter sin vurpa. Så skönt att se honom springa på bra med bakdelen. Han blev kollad av både veterinär och sjukgymnast. Sjukgymnasten gjorde också en behandling eftersom han var lite stel i vänstersidan och efter den var han bättre i bäckenet. Så häftigt att se.
 
När han longerades såg vi däremot att han var halt på vänster fram. Efter många om och men, böjprov osv så tror veterinären att han ev har en hovböld. Vi får väl se om det är det annars tror jag att hältan kan bero på att han belastat fel när han haft ont i bakbenet eller så är det något annat. Vi får hoppas att det inte är något allvarligt. 
 
Idag har jag varit och handlat blöjor. Det är många år sedan sist men blöjor är perfekt att använda när man ska göra våtomslag när en häst har hovböld. 
 
 
Lotus har riktigt stora hovar men denna storleken var perfekt. Nu ska han gå med detta omslag över helgen och på måndag kommer vår hovslagare och tittar på hoven. Sedan får vi se hur det går. Vi tar en dag i taget. Nu önskar vi att han ska bli bra så att han kan få gå tillbaka till Lillen i hagen och att han kan komma igång igen med hoppningen och att vi ska kunna ta oss en tur ut i skogen i vårsolen. Jag längtar efter en tur tillsammans med Lotus.
 
Min målbild just nu😍
 
I morgon ska jag ta morgonfodringen, vilket ska bli mysigt. 
 
Hoppas ni har det bra!
 
Kram Malin💞
Till top