Vårdagjämning och vår i torpet.

Blommor, Gott & Blandat, Lotus WL, Skogsbacka / Livet på landet, Lotus WL, SWB, Skogsbacka, Torp / Permalink / 1
Tänk idag har det varit vårdagjämning, dag och natt har varit ungefär lika långa. Nu är det den tiden på året som är bäst enligt mig och nästa helg ställer vi om klockan till sommartid. 
 
Det är verkligen vår ute nu och våren har äntligen kommit till Skogsbacka. Krokus och vitsippor har kommit fram massor i torpet. Även tulpanerna som jag planterade i höstas är på gång. Vi får väl se om de får vara ifred från bl.a. rådjur. 
 
Än är det lite snö kvar.
 
Krokus
 
Snödroppar
 
Idag blev det fika på verandan i solen innan den försvann bakom trädtopparna. När det blev lite kyligare så gick vi in och eldade i keddyn. 
 
 
Det är sådan avkoppling att vara där ute. Inte mycket som hörs mer än fåglarna eller någon traktor på långt håll. Det är nu som jag känner ännu mer att jag helst skulle vara där hela tiden. 
 
Lotus har fortfarande sin blöja på hoven. I morgon kommer vår hovslagare och kollar hoven. Jag tror inte så mycket på hovböld men vi fär väl se. Med min vanliga tur så är det väl något annat, som säkert tar tid att bli bra ifrån. Just nu så är jag så less på allt. Kan det inte vända någon gång och flyta på?
 
Han betyder allt!💖
 
Nu ska jag se klart "Robinson", fixa iordning inför i morgon och sedan väntar sängen och förhoppningsvis en god natts sömn. 
 
Hoppas ni har haft en riktigt bra helg!
 
Kram Malin💞
#1 - - Maria :

Helt sjukt vad tiden går fort 🙈

Svar: Ja, visst gör den men nu får tiden gärna stanna upp så man hinner njuta av våren 😊
malinlorentzon.se

Till top