Våren börjar sakta ta fart.

Gott & Blandat, Skogsbacka / Permalink / 3
När energin har tagit slut, ja då är den slut och det är det som hänt här. Bloggen har fått stå tillbaka men nu ska jag försöka ta tag i den igen, för det är så kul att skriva här när energin finns. 
 
Våren börjar sakta men säkert komma i Skogsbacka men än ligger en hel del snö kvar. Idag fick det bli det första fikat på verandan i vårsolen. Det var riktigt skönt att sitta där en stund.
 
 
Några få snödroppar hade tittat upp. 
 
Medicineringen för Lotus var klar i tisdags och nu borde det smärtstillande gått ur kroppen på honom. Vi går promenader och han går på riktigt bra. Tanken var att han skulle på återbesök hos veterinären på tisdag, men nu var inte veterinären på plats den dagen så vi ska dit på torsdag. Håll tummarna för honom då, att han är bra. Är han bra, så får han också gå tillbaka till sin gamla hage och gå tillsammans med Lillen. Det längtar de båda två efter.
 
Hur har ni haft det annars? Det världsliga läget känns så fruktansvärt! Det har också gjort att energin och lusten att skriv här har känts rätt meningslöst på nåt sätt. 
 
Ta hand om er!
 
Kram Malin💞
#1 - - Hanna Karlsson:

Så härligt att kunna sitta ute! Jag tog årets första te sittandes vid husväggen förra söndagen. Hur härligt som helst. Håller tummarna för Lotus att han är bra nu!

Svar: Visst är det underbart! Tänk att vi äntligen är där, vår! Tack, ja jag hoppas så att han är bra nu.
malinlorentzon.se

#2 - - Anna-Maria:

Vad härligt med fika utomhus! :) Längtar efter att kunna göra samma sak här. Har precis flyttat och behöver komma i ordning ute på balkongerna. :)

Svar: Ja, det är underbart med fika utomhus! Hoppas du snart får ordning så att du också kan njuta på balkongen ☕️☀️👍🏼
malinlorentzon.se

#3 - - Anita :

Underbart med vårkänslor!!! :)

Svar: Ja, visst är det!
malinlorentzon.se

Till top