Ännu en helg är över.

Blommor, Gott & Blandat, Lillen, Lotus WL, Skogsbacka / KWPN, Le Grand VDP, Lillen, Lotus WL, SWB, Skogsbacka, Torp / Permalink / 1
Jaha, och där var denna helgen över. Det har varit en riktigt bra helg men den hade gärna fått vara lite längre. Det hade jag behövt... 
 
I fredags efter stallet så var det dags för Siri och hennes lag att spela mot Vetlanda. Det var en riktigt spännande match där de släppte in ett mål efter en liten stund. De kvitterade precis innan halvlek så det kändes riktigt bra. Andra halvlek började med att Siri och deras lag slog in 2-1 och efter ett tag även 3-1 vilket blev slutresultatet. Det var lite extra kul den här kvällen för Siri blev vald till bästa spelare i hemmalaget. Hon var jättebra och jag var superstolt såklart. 
 
Igår fick Lotus gå en tur i skogen. Jag passade på att mocka hagarna ordentligt. Så skönt att göra det ordentligt emellanåt. Idag har Alva trimmat Lotus lite mer för nästa helg blir det första tävlingen för våren. Det ska bli riktigt kul. Jag plockade iordning på hagen som Lillen gått i så när Lotus var klar och jag plockat bort stygnen på Lillen så släppte vi ihop dem igen. Ikväll när vi var ute så busade de med varandra och hade kul. Nu får vi hoppas att de kan busa lagom så inget mer händer...
 
 
 
Idag har jag också planterat ut en del av luktärtorna. Det finns fler små plantor kvar men jag måste komma på vart jag ska ha dem. Luktärtor kan man ha hur mycket som helst tycker jag. De luktar så fantastiskt gott. 
 
 
 
Att ha kompostgaller som växtstöd är väl inte det vackraste men man tager vad man haver. När luktärterna vuxit upp så syns det ändå inte. Det funkade toppen förra året.
 
Jag har massor jag måste fixa med i Skogsbacka framöver. Jag måste gräva dahlialandet. I år blir det ett annat land än det jag hade förra året. Det ska sättas potatis, morötter, jag ska gräva ett till blomland vid huset och så ska jag göra iordning kryddlandet. Roligt är det i varje fall att ha lite planer att fixa med.
 
 
 
Körsbärsträden blommar i hagen. 
 
Löjtnantshjärtan blommar.
 
Det växer för fullt i landet.
 
Nu ska jag ladda inför veckan som kommer. Hoppas ni har haft en riktigt bra helg och får en bra start på veckan. 
 
Kram Malin💞
#1 - - Hannas krypin:

Så kul att hennes lag vann! Jag hade löjtnantshjärta min trädgård men jag tror inte att den trivdes för den slutade växa. Kanske blev för varmt där jag satte den.

Svar: Ja, det kanske beror på att det blev för varmt. Där jag har min är det både sol och skugga. Du kanske kan flytta din?
malinlorentzon.se

Till top