Hoppträning och snart tävlingsdags.

Gott & Blandat, Lotus WL / Hoppträning, Lotus, Lotus WL, SWB / Permalink / 0
Herregud, veckan bara rusar fram och torsdagen är redan över. Igår var vi iväg på hoppträning med Lotus hos Julia. Det gick riktigt bra och han är en sådan fantastisk häst, vår lille Lotus. Han älskar träningarna och är som ett lokomotiv som dundrar fram hahaha. 
 
 
 Här kommer en film från själva banhoppningen igår... 
 
 
Nu har vi också anmält oss till första hopptävlingen för i år. Den blir i Aneby, nästa helg och en start i 1m. Det blir en mjukstart för både häst och ryttare och det känns toppen. För oss är inte höjden det viktiga utan att Lotus och Alva får en bra och stabil runda.
 
 
Lillen går fortfarande i en egen hage och såret som han sydde för snart två veckor sedan ser riktigt fint ut. Alva longerar honom och han jobbar på bra så några lata dagar i hagen blir det inte. Jobb måste det bli om inte energin ska spruta ut genom öronen på honom. 
 
Annars har det inte hänt så mycket. Början av veckan består av långa arbetsdagar och stallet. Dahliorna har fått flytta ut för att vänja sig vid uteluften. Dessutom höll det på att bli som en djungel här inne så det fanns inget alternativ än att de fick flytta ut.
 
I morgon är det äntligen fredag. Ha det fint! 
 
Kram Malin💞
Till top