Mors dag och starten på veckan.

Blommor, Gott & Blandat / Permalink / 1
I helgen blev det lite morsdagsfirande här hemma men lite mer hemma hos min mamma och pappa där vi samtidigt firade min mamma som fyller år på torsdag. Vi var ett ordentligt gäng som var där och kalasade. Det var riktigt trevligt och väldigt gott! 
 
Det vet allt vad jag gillar, mina barn.💞 
 
Efter den långa arbetsdagen igår åkte jag till stallet. Jag hade kunnat somna i soffan hemma för jag var så totalt slut, men det var bara att ge sig själv en ordentlig spark därbak och åka ut. Det var så skönt att komma till stallet. Alva hade varit snäll och fixat det mesta av stallsysslorna, så jag behövde bara göra iordning Lotus mat. Igår blev det uteritt med klättring och massor av galopp tillsammans med Mari och hennes Izza. Så kul! Att rida ut i skogen är helt klart bland det roligaste som finns.
 
 
Igår fick jag ett meddelande om att det var ett år sedan jag slutade träna hos sjukgymnasten. Det har gått ett helt år, så galet! Ryggen är så mycket bättre men de senaste dagarna har den tjurat lite, men det är inte på långa vägar de problemen som jag hade för lite mer än ett år sedan. Tänk vad ont jag har haft... Jag kommer ihåg då jag knappt kunde köra bilen hem efter Alvas hoppträningar. När det var som värst kunde jag knappt sitta, stå eller ligga. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Snacka om att jag var smått galen då hahaha. Att ha ont, sådan nervsmärta som det var, gör en inte till någon trevlig person. Nu känns det så bra och jag hoppas att det fortsätter så men jag måste hela tiden tänka mig för och vara försiktig.
 
Nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg tills i morgon.
Hoppas ni har haft en bra start på veckan! 
 
Kram Malin💞
#1 - - Yasmine mamma till Dennis och Angelina :

Åh så mys med lite morsdagsfirande.
Ha en fin dag kram

Svar: Ja, det är det allt :)
Ha en fortsatt fin dag du med!
malinlorentzon.se

Till top