Så skönt med lite ledigt!

Blommor, Gott & Blandat, Lilleman, Lotus WL, Skogsbacka / Dahlia, Dahliasommar / Permalink / 3
Denna lite längre ledigheten kom helt perfekt för fy så sliten jag är, trött på det mesta och så är det en hel del som ska fixas med nu. Jag tycker att jag har varit lite sen med det mesta när det gäller mina odlingar t.ex. men egentligen har jag nog inte det. Det kan komma frostnätter än... min mormor pratade alltid om "järnnnätterna" som kan komma i början av juni.  I varje fall, igår flyttade alla dahlia knölarna ut, tjohoo. Så skönt att äntligen få tillbaka sitt hem hahaha. Det har varit dahliaknölar överallt, men nu så har de flyttat ut. Jag ser verkligen fram emot dahliasommaren i år. 
 
 
Paddy hjälpte till, eller var väl mer förskräckt över att vi grävde... 
 
Utplacering av dahlior. 
 
 
 
 
Idag har jag även sått lite morötter. Jag hittade denna spännande fröpåse med en mix av olika morötter. Det ska bli spännande och se hur de blir. 
 
Ja, vad har hänt annars i veckan... inte något som inte annars brukar hända... I onsdags var vi på hoppträning med Lotus hos Julia. Det gick toppenbra så nu ser vi fram emot Midsommarhoppet i Aneby på midsommarafton. Vill ni se lite från träningen så hittar ni en film på min youtubekanal, klicka här så kommer ni dit. 
 
💖
 
Idag började dagen med morgonfodring i stallet. Lite senare red vi, Alva på Lillen och jag på Lotus, lite mer ordentligt jobb vilket L & L gjorde riktigt bra. I morgon ska Alva ta några språng med Lillen och vi får väl se om jag vågar mig på det.... Det skulle ju vara så skoj ,jag vet ju det innerst inne. Först ska det bli sovmorgon. 
 
Hittar ni på något särskilt den här långhelgen eller tar ni det också lugnt?
 
Ha det riktigt bra alla bloggläsare och glöm inte att klicka på "Gilla-hjärtat" under inlägget när ni kikat förbi.😊
 
Kram Malin💞
#1 - - Hannas krypin:

Jag var ledig i torsdags men igår jobbade jag. Så fin den där dahliarabatten kommer bli. Nej jag tror inte att du är sen med tanke på det kyliga vädret som är just nu.

Svar: Ja, det blir nog bra med dahliorna där. Det är roligt med lite förändring även om det blev lite merjobb. Nu hoppas vi att det ska bli lite värme framöver, jag tycker ändå att det är bra med allt regn som har kommit. Det måste ju bli foder till våra hästar :)
malinlorentzon.se

#2 - - Sandra mamma till 4:a:

Vilket jobb men va bra det blev med blommorna. Kommer se så fint ut i sommar.
Spännande morotspåse du hittat. Den vita moroten har jag aldrig smakat på. Så den såg lite extra spännande ut.
Va kul att ridandet går bra.

Ha en jätte fin dag!!!

Svar: Ja, jag hoppas att det ska bli massor av blommor :) Jag hoppas också på att det ska lyckas med morötterna. Tänk om man får alla de olika färgerna på dem…
Ha det bra!
malinlorentzon.se

#3 - - Linn:

Vad spännande med olika färg på morötterna. Blir ju intressant att se om det verkligen blir så.

Svar: Ja, det ska det verkligen bli :)
malinlorentzon.se

Till top