Veckan som varit.

Det har inte blivit några inlägg i veckan för det har varit så fullt upp och när det väl funnits en liten stund till övers så har jag varit så trött att orken inte har funnits där.
 
Nu är alla utvecklingssamtalen klara för terminen. Så skönt samtidigt som det har varit väldigt roligt att träffa alla.
 
Vi har varit iväg på hoppträning med Lotus hos Julia och det gick riktigt bra. Lillens sår sedan han skar sig ser riktigt bra ut och nu i helgen har vi longerat honom. Det var en väldigt pigg och glad Lillen igår när vi longerade för första gången på en vecka. Idag var det lite lugnare. Han var kanske lite trött efter igår då energin sprutade ur öronen på honom. 
 
I veckan har Lilleman varit hos veterinären och fixat tänderna. Efter det skulle han äta Metacam tuggtabletter, dem gick inte att få tag på någonstans så han fick flytande Metacam. Den tålde han inte. Han blev superdålig i magen och tappade matlusten helt så den har vi inte vågat fortsätta med. Så i morgon blir det att ringa veterinären igen... 
 
 
I Skogsbacka har våren kommit ordentligt. Det är så vackert med alla blommor. De växer verkligen överallt, i trädgården, i hagarna, överallt runt omkring. 
 
 
 
 
 
 
Den här odlingslådan där jag har bland annat kryddor och gräslök ska få sig en uppfräschning. Den håller på att trilla ihop helt, så nästa helg ska jag byta ut den mot pallkragar istället. Jag har lite andra planer också framöver men vi får väl se hur det blir med dem.
 
Eftermiddagen ägnades åt en massa trädgårdsjobb. Jag lagade också elstängslet till hagarna och kollade så att det fungerar till sommaren. 
 
Nu väntar en ny arbetsvecka. Jag hoppas att den kan få bli lite lugn. Önskar er en riktigt bra vecka så hoppas jag att orken ska finnas för något inlägg framöver. 
 
Ha det fint!

Kram Malin💞
Till top